Systeembeheer

Straatman computerservice beheert uw ICT omgeving met vakkundigheid en ervaring. Al uw servers, computers en software worden optimaal gecontroleerd en onderhouden. Wij voeren alle noodzakelijke updates en upgrades uit en door een goede monitoring kunnen eventuele storingen worden voorkomen. Als u problemen heeft met slecht functionerende servers, defecte computers, of randapparatuur zoals printers of routers worden deze snel geanalyseerd en opgelost door onze ervaren systeembeheerders.
 
Service op afstand en op locatie

Wij zien het als ons doel om u snel te helpen en daarmee onnodig verlies van werktijd tegen te gaan. We pakken storingen aan uw ICT omgeving direct aan. Als het door de aard van de problemen mogelijk is doen wij dat door hulp op afstand. Hiervoor wordt een beveiligde verbinding gebruikt.
Door service op afstand bespaart uw bedrijf aanzienlijk op tijd en kosten. Als het echter nodig is zijn wij ook snel ter plekke om support te bieden.
Bel voor systeembeheer
Preventief onderhoud, ICT onderhoudscontract

Naast de service op afstand en op locatie kunt u door ons ook periodiek onderhoud aan alle ICT apparatuur laten verrichten. De praktijk leert dat u door preventief onderhoud problemen voorkomt. Wij beschouwen het uitvoeren van updates en interne fysieke reiniging van servers en computers als de belangrijkste pijlers van goed onderhoud.
Hieronder leest u wat er zoal aan werkzaamheden door ons verricht wordt. Het is slechts een kleine greep uit een lange lijst.
  • Service-packs installeren en updates uitvoeren.
  • Besturingssysteem vrij maken van spam en spyware
  • De behuizing, voeding en fans stofvrij maken.
  • Koelpasta tussen CPU en koelelement vervangen.
U kunt bij ons onderhoudscontracten voor al uw apparatuur afsluiten. Informeert u gerust naar de voorwaarden en tarieven voor uw specifieke situatie.

Meer weten? Vult u dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.