MKB ICT

Straatman computerservice denkt bij alle ICT vraagstukken met uw organisatie mee en adviseert objectief de beste oplossing.
U wilt de automatisering van uw bedrijf vernieuwen of uitbreiden? Misschien wilt u mogelijke besparingen op uw ICT omgeving onderzoeken of u heeft behoefte aan een second opinion.
Er zijn talloze ICT oplossingen, maar niet elke oplossing is geschikt voor uw organisatie. Pas als er rekening wordt gehouden met de eigenschappen en vereisten van uw organisatie kan ICT omgeving optimaal functioneren.
Wij ondersteunen u graag met onze vakkennis en ervaring bij het vinden van die ene oplossing.
van Cloud

Van cloud service tot server in eigen beheer

ICT advies op maat

Wij voorzien uw organisatie in alle mogelijke ICT oplossingen, van werken in de Cloud tot het beheren van servers op locatie. De keuze voor een ICT oplossing is belangrijk en u kunt alleen de juiste keuze maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gezet.
Wij brengen samen met u de huidige situatie in kaart en luisteren aandachtig naar de wensen en eisen van uw organisatie. Pas daarna geven wij een objectief en passend advies en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Meer weten? Vult u dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

tot server in eigen beheerNas server voor MKB