Traditioneel zijn wij sterk in systeembeheer en computerservice in de ruimste zin van het woord. Maar sinds 2013 bieden wij ook clouddiensten, zoals Office 365 aan. Wat betreft data opslag, afhandelen van email en het samenwerken aan projecten en documenten is de toekomst aan de clouddiensten, denken wij. Toch is het geen uitgemaakte zaak dat wij altijd een clouddienst als oplossing adviseren. Eerst proberen wij de aard en de eisen van de organisatie te doorgronden. Pas als er een goede inventarisatie is gemaakt en alle wensen van de klant op tafel liggen, komen wij met een voorstel.

Onze medewerkers:
  Stratman computerservice is Microsoft Certified Partner

Jan Straatman, oprichter en eigenaar van Straatman computerservice. Werkzaam in de ICT sinds 2001. Sinds 2003 Microsoft Small business specialist. Houdt van out of the box denken en wil klantgerichte oplossingen bieden.

Microsoft Office 365 specialist sinds 2013. Heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in het implementeren van "het nieuwe werken" voor ZZP'ers, bedrijven in het MKB en non profit organisaties .

 

  Straatman computerservice is Microsoft certified Partner
Jaap Vondel. Heeft meer dan 25 jaar ervaring met klanten in het Midden - en Kleinbedrijf. Hij weet door persoonlijke betrokkenheid en vakkennis in te schatten waar behoefte aan is en kan zo adequaat adviseren en technisch ondersteunen.

Specialist in netwerken van Microsoft en thuis in de meest recente netwerk- en verbindingstechnologieën, zoals VPN (thuiswerken), VoIP (telefonie via internet) en ADSL/DSL. Jaap verdiept zich graag in complexe ICT problemen en vind snel een kosten effectieve oplossing.